19 Ağustos 2020 Çarşamba

Kahve Kavurma Makineleri Kalite Politikası


Uygunluk kurallarımız

Yönetim & Üretim sürecinde ulusal ve uluslararası tüm yasal mevzuat düzenlemelerine daima uyuyoruz. Alanımızla ilişkin tüm ulusal ve uluslararası standartlara uygun bir şekilde üretimde bulunmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyetini sürekli iyi kılmak için en güncel yenilik standartlarına uyum sağlıyoruz.


kahve kavurma makinesi

Müşteri odaklılığımız

Alanımızda tüm bilimsel ve teknolojik gelişmeleri güncel olarak takip edip müşterimizin yararlanmasında olanak sağlıyoruz. Tam zamanında, en yeni standartlara uygun Kahve Kavurma Makineleri üretimin içindeyiz. Mümkün olan en çok kaliteli ürünlerimizi dengeli bir fiyatta sunmaktayız. Satış ve servis sonrasında hizmetlerimizi durmaksızın sürdürülebilir tutuyor, güncel teknoloji ve ilerlemeleri müşteri hizmetlerimizde bulunduruyoruz.

Ekibimize bakış açımız

Roaster And Roaster ister Kahve Kavurma Makineleri ister Kahve Öğütme Makineleri olsun prensibimiz değişmemektedir ... Sağlık ve güvenliğine en yüksek önemi veriyor, bütün ulusal ve uluslararası mevzuata uygun güvenli çalışma ortamı sağlıyoruz
Güncel eğitimlerle ekibimizin yetkinliğini geliştiriyoruz

Kalite sistemimiz

Kalite yönetimimizi güncel gereklere uygun olarak sürekli geliştiriyor ve iyileştiriyoruz Ekibimizdeki her bireyin kalite politikamızı sahiplenerek uygulamasını sağlıyoruz Varlık ve gelişimimizi sürdürülebilir kılacak kalite programları uyguluyoruz Tavizsiz kalite yönetimimiz sayesinde üstün ürünleri optimum fiyatla sunarak global pazarda yüksek rekabet gücü elde ediyoruz

Çevrecilik anlayışımız

Bütün tedarik ve üretim süreçlerimizde ulusal &  uluslararası çevre standart ve sınırlamalarına tam uyum sağlıyoruz

AR-GE ve verimlilik odağımız

·         Bütün üretim girdilerimizi çok verimli kullanıyoruz
·         Üretimde ve son üründe en yüksek performansı elde edebilecek en iyi tedarik yönetimini sağlıyoruz
·         Üniversite-sanayi işbirliği sağlayabilecek alanlar açıyor, uygun projelerde işbirliği yapıyoruz
·         AR-GE faaliyetlerine verdiğimiz önemi kurum değerimiz sayıyor ve geliştiriyoruz
·         AR-GE için düzenli kaynak sağlıyor ve kaynaklarımızı geliştiriyoruz
Kahveseverler için mucizevi bir olay olan kahvenin yeşil çekirdekten kavrulup çekirdeğe dönüşmesi, Kahve kavurma işleminin yıllardır gelişmesinde ve endüstriyelleşmesine rağmen yeşil çekirdeklerin üreticileri ülkelerde hala ilk günkü gibi ateş üzerinde ya da tencerelerde kavrulma da yapılabiliyor, bu da aslında evlerimizde bile kahve kavurabileceğimiz anlamına geliyor. Bu yazıda size endüstriyel yöntemlerini ve farklı kavurma türlerini anlatacağız.

Hacimsel Değişim
Roaster And Roaster Isı etkisiyle KahveKavurma Makineleri içindeki şeker ve yağlar dışarıya çıkabilir. Bu nedenle kuruyan çekirdek hacim ve yüzey alanı olarak büyür, bu da demleme esnasında su ve kahvenin etkileşimini arttırır.
Yoğunluk
Yeşil çekirdek içerisindeki su çekirdek içindeki ağırlığın yaklaşık %12 – 25’ini oluşturuyor, yani Kahve Kavurma Makinesi işlemi bittiğinde kahve çekirdeklerinin ağırlığı %12 – 25 azalır. Renk Yeşil çekirdekler ilk birkaç dakika içerisinde sarıya dönüşür
 Renk
Yeşil çekirdekler ilk birkaç dakika içerisinde sarıya dönüşür. Arkasından da sıcaklık ve sürenin etkisi ile birlikte sırayla kahverengi, açık kahverengi ve siyaha doğru gider.
Yağlar
Roster And Roaster Kahve Kavurma Makineleri ile olan işleminde içerisindeki yağ yüzeye çıkmaya meyil eder. Yüzeyinde yağ gördüğümüz çekirdekler çok kavrulmuştur diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder