Büyü veya kimya
Roaster and Roaster Kahve kavurma makineleri şirketinin sahibi ve fırıncısı olarak tekrarlanan binlerce işlem ve dünyanın en ilham verici fırıncılarıyla yapılan yüzlerce görüşmeden sonra, şimdiden bu sürece veya daha doğrusu bir dizi işleme, biraz daha soğuk, saklı ve bakış açım değişti. Fırınımızda kağıttan çok yazılım kullanıyor, her yıl daha fazla analiz ediyor ve hesaplıyoruz. Farklı değerleri veya aynı değerleri farklı şekillerde ölçmek için giderek daha fazla teknolojiye yatırım yapıyorum. Ve sihire inanmadığım için değil, "kahvelerimden" daha fazlasını istediğim için ve ayrıca kendimden ve usta fırıncımdan ve kahve yaptığım herkesten daha fazlasını istediğim için.
Son zamanlarda, doğrudan tüketim için yeşil kavrulmuş kahve giderek daha popüler hale geldi. Ve bu bağlamda - kahveyi tüketmeden önce hiç kavurmak gerekli midir ve bunu neden yapıyoruz? Aslında, yeşil kahve çekirdeği (ayrıca fasulye veya kiraz), kavurmadan önce (eğer hiç değilse) lezzetli değildir. Mümkün olduğunca lezzetli hale getirmek ve "tadı" nın daha erişilebilir ve suda daha kolay çözünür olmasını sağlamak için esas olarak pişirin. Kavurma sırasında kahveyi tamamen değiştirecek birçok farklı kimyasal işlem gerçekleşecektir.
![]() |
Kahve Kavurma Makineleri |
Roaster And Roaster | Kahve Kavurma Makineleri | Kahve Öğütme Makineleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder