18 Haziran 2020 Perşembe

Mantolama Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Binalarda enerji kimlik belgesi programına başlanmıştır. Yeni yapılacak binalarda ve 2020 yılına kadar bütün sahip olunan binaların görünür yerlerinde, tüketilen enerji sayısını ve küresel ısınma ve iklim değişikliğine neden olan sera gazı salınım sayısını gösteren enerji kimlik belgesi asılması mecburidir. Bu belge yardımı ile satın alacağınız ya da kiralayacağınız binaların enerji verimliliğine bağlı olarak yakıt ve elektrik faturaları üzerindeki tesirlerini görebilirsiniz. Eğer binanızda hala ısı yalıtımı yaptırılmadıysa, mantolama uygulaması yaptırılırken dikkat edilmesi gereken konular ile ilgili alttaki işlenen başlıklar ilginizi çekebilir.

Isı Yalıtım  Ve Mantolama Malzemesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeldir?

Koza Prestige Binanızın bulunduğu il, rakım ve bina yüksekliğiniz yaptıracağınız dış cephe kaplama ürününü ve bu ürünün kalınlığını seçerken dikkat etmeniz gereken etmenler arasındadır. Binalarda mantolama yaptırmaya karar verdiğinizde, seçilecek yalıtım malzemesinin CE belgesine sahip olunmasına dikkat edilmelidir. Yalıtım levhaları ile birlikte yapıştırıcı, sıva, file, fileli köşe, dübel gibi yardımcı malzemelerin de standartlara uygun olup olmadığına çok dikkat edilmelidir.Firmaların, paket olarak vermiş olduğu ve birbirleri ile uyumlu çalışacak bu ürünlerin set durumunda tüketimine çok dikkat edilmelidir.


Dış cephe mantolama ve ısı yalıtımı hakkında daha fazal bilgi almak isterseniz web sitemiz olan kozaprestige.com'u ziyaret ederek  daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder